Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SÈRBIA-ALBÀNIA
Enfrontaments al partit Sèrbia-Albània

Era la primera visita de la selecció de futbol d’Albània a Belgrad des de 1967 però el partit es va suspendre pels incidents al camp que tenien com a rerefons la independència de Kosovo després de la Guerra dels Balcans.

15/10/2014 Internacional
Ahir al mig del partit de futbol que va enfrontar la selecció de Sèrbia i Albània (on juguen set jugadors nascuts a Kosovo) per les Eliminatòries de l'Eurocopa 2016, un dron va sobrevolar el camp de joc amb una bandera albanesa dins d'un mapa i una referència al conflicte (autòctons, deia).

El defensor de l'equip local, Aleksandar Mitrovic, va agafar la bandera al vol i la va baixar, generant una baralla al camp entre els jugadors, que es va traslladar a les tribunes, on els seguidors locals van encendre bengales i van arribar a saltar al camp. L'àrbitre britànic Martin Atkinson va haver de suspendre el partit als 43 minuts del primer temps.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid