Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP REUS
CUP Reus: “L’informe de l’interventor lapida el pacte de gestió”

La CUP Reus denuncia que davant l’informe de fiscalització de l’exercici 2012 i 2013 realitzat per l’interventor, el pacte de gestió de l’Ajuntament queda en entredit. Vidal afirma que “si el govern fins ara s’ha escudat en la gestió per mantenir el pacte, l’informe de l’interventor lapida el pacte de gestió posant a la llum pràctiques irregulars i alarmants en matèria de contractació”.

03/10/2014 Política

Aquest migdia a l’Ajuntament de Reus, el regidor de la CUP David Vidal ha realitzat una roda de premsa per valorar l’informe de fiscalització 2012 i 2013 del Grup Ajuntament (Ajuntament, organismes autònoms i empreses) que ha realitzat l’interventor.

Segons Vidal, “el contingut de l’informe és més que preocupant i demostra que, tot i les denúncies judicials i públiques sobre diferents pràctiques irregulars a l’Ajuntament i INNOVA, durant el nou govern municipal aquestes s’han mantingut tot i les advertències realitzades pel propi interventor”.

No sols això, sinó que el regidor de la CUP destaca que “cal tenir en compte que aquest informe es fa sobre una mostra, i tenint en compte el gran nombre d’irregularitats que apareixen, és més que preocupant el que podria sorgir si se fes un informe sobre la totalitat de l’activitat de l’Ajuntament i INNOVA”.

Contractes menors que superen la quantia legal, contractes caducats des de fa més d’una dècada, factures que no estan justificades, factures per serveis que no se sap si s’han realitzat,... engreixen la llarga llista que apareix en l’informe realitzat per la intervenció general de l’Ajuntament.

Davant d’aquesta situació, Vidal ha anunciat que aportarà aquest document a instàncies judicials, ja que creu que “el contingut d’aquest informe apunta diferents pràctiques que en el seu moment ja vam mencionar en l’escrit que vam presentar a fiscalia, que va provocar l’inici del Cas INNOVA, i que han perdurat després de la formació del nou govern municipal”.

En aquest sentit, el regidor de la CUP ha plantejat un cop més la “fragilitat d’un pacte de govern que s’empara amb la gestió, però que amb informes com aquests, demostra que en aquest aspecte el govern tampoc no està a l’alçada de les circumstàncies”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid