Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DRET A DECIDIR
L’esport d’elit amb el dret a decidir

Aquesta setmana Gerard Piqué, Xavi Hernández i els germans Gasol han fet declaracions a favor del dret a decidir

18/09/2014 Política

Aquesta setmana 4 esportistes d’elit han fet declaracions a favor del dret a decidir. Dimarts Gerard Piqué en una roda de premsa va manifestar el seu suport a la consulta del 9 de novembre  “Estic a favor de la consulta perquè és una cosa democràtica i que ha de passar...La gent té dret a votar”.

Ahir al migdia els germans Pau i Marc Gasol, jugadors dels Chicago Bulls i Memphis Grizzlies de l'NBA, respectivament, es van posicionar a favor del dret a decidir. "Jo sí estic a favor del dret a decidir", va comentar Marc Gasol en una conferència durant un dinar organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona a la Llotja de Mar després de ser preguntat sobre com es posicionaria a favor de la consulta sobiranista. El seu germà gran Pau va assegurar en declaracions a '8 al dia' recollides per Europa Press, després de la conferència, estar d'acord amb la consulta: "Tothom té dret a decidir i a expressar-se", va assenyalar el pivot dels Chicago Bulls. Marc Gasol ja havia fet unes declaracions similars fa uns mesos al programa “El convidat” (veure vídeo). Ahir al vespre, després del partit del Barça contra l'Apoel (1-0), Xavi  també es va mostrar partidari del dret a decidir "Evidentment estic a favor de la consulta. Necessitem votar, necessitem saber l'opinió de la gent".

La premsa espanyola i milers de comentaris a les xarxes socials han criticat la posició d’aquests esportistes d’elit mostrant-se especialment desconcertats amb la posició de Pau Gasol que va ser  l'abanderat espanyol a la cerimònia inaugural de Londres 2012. Les declaracions Pau Gasol no han passat desapercebudes a la premsa internacional ja que cal recordar que amb  14 temporades a l'NBA i dos anells de campió és un dels esportistes d’elit més coneguts del Món.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid