Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
La CUP de Bordils dóna suport als actes per commemorar el tricentenari

El proper diumenge 23 de març hi haurà un seguit d'actes a Bordils, en defensa de les llibertats nacionals i socials dels Països Catalans i en record dels 300 anys d'ocupació del Principat de Catalunya.

20/03/2014 Política
El proper diumenge 23 de març hi haurà un seguit d'actes a Bordils, en defensa de les llibertats nacionals i socials dels Països Catalans. A partir de les 10h presentació de l'estelada a l'entrada del municipi, seguit d'un esmorzar popular organitzat per la secció local de l'ANC. I el Cant dels Segadors a càrrec de la Coral de Bordils. El mateix dia s'inaugurarà l'exposició de fotografies de la via catalana (tram 619) de l'11 de setmbre de 2013, al Casal del Poble.I a les 17:14h a l'església de Bordils concert de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà “Música per la llibertat 1714-2014”.

A més, de les 11h del matí a les 14h del migdia i de les 18h a les 20h de la tarda, a la Plaça del Poble hi haurà una taula per recollir signatures en suport a la campanya “Signa un vot per la Independència".També donem suport al cicle de xerrades “Coneixem per decidir”, organitzat pel nucli local de la campanya “Independència per canviar-ho tot” i l'Ateneu Popular la Pioixa.

La primera xerrada del cicle serà el diumenge 23 de març a les 11:30h a la sala gran del Casal del Poble. Els temes seran: “Globalització neutre o fase violenta de reestructuració del capital?” i “La lluita de les treballadores de Panrico”.Per això, la CUP de Bordils anima a totes i tots els veïns a assistir a qualsevol dels actes i, alhora, fer que la jornada sigui tot un èxit

Els actes estan organitzats per l'Ajutament de Bordils, l'Associació de Municipis per la Independència, banc de memòria digital de Bordils i l'ANC de Bordils.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid