Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Càrrecs electes
Albert Serrats renuncia com a regidor de la CUP a l'Ajuntament de Bordils

La CUP va optar en campanya electoral per un sistema rotatori dels càrrecs electes

12/10/2012 Política
Albert Serrats Sau, cap de llista per la CUP en les darreres eleccions municipals a Bordils (Gironès), va presentar al ple d’aquest dijous la seva renúncia a l’acta de regidor. Segons ha informat la CUP, el substitut serà Joan Anton Simón, que ocupava el tercer lloc en la llista de la CUP a Bordils.

El motiu de la renúncia es deu al compromís adquirit en la campanya electoral de Bordils, on la CUP va optar per un sistema rotatori dels càrrecs electes.

D’aquesta manera la formació vol fer palès que ·l’acció institucional, les decisions i la força de la CUP Bordils està en la seva assemblea local, i no només en qui té l’acta de regidor".

A les passades eleccions municipals, la CUP va entrar per primer cop a l'Ajuntament de Bordils amb dos regidors quan només feia tres mesos que s'havia constituït l'assemblea. Els regidors van renunciar al seu sou.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid