Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Campanya 'Independència per canviar-ho tot' a Bordils

Aquest divendres 6 de setembre a les set de la tarda es presentarà la campanya “Independència per canviar-ho tot” al Casal de Bordils

03/09/2013 Política

L’acte ha estat organitzat per l’Esquerra Independentista de la Llera del Ter i  hi intervindran Jordi Navarro (regidor de la CUP a Girona) i el berguedà Abel Caldera (col.laborador del periòdic l’Accent). L’Esquerra Independentista de la Llera del Ter ( que inclou, entre d’altres, l’organització de joves Arran, l’Ateneu Popular La Pioixa, la CUP de Celrà i la CUP de Bordils) afirma que: “és d’allò més necessari que, ara que sembla que tenim a prop la independència del Principat, fem pinya aquelles qui optem per la plena sobirania econòmica, política i per la territorialitat sencera dels Països Catalans”.

Amb l’acte d’aquest divendres es donarà el tret de sortida a la Llera del Ter a tot un seguit d’actes i mobilitzacions que culminaran el proper 19 d’Octubre amb una manifestació nacional a Barcelona. Fonts de la campanya manifesten que entre els objectius d’aquesta hi ha: ”el de denunciar l’estratègia neosobiranista pregonada pel vell autonomisme. Estratègia que pretèn lligar el procès independentista del Principat a la permanència en la UE i a la renúncia als Països Catalans”. Així mateix, afirmen que “voler tutelar el procès des del poder polític i financer és una frau democràtic. El poder polític té una obligació que és garantir la celebració de la consulta. A partir d’aquí, sempre que guanyés el sí, correspon a la ciutadania decidir com ha de ser el nou estat, mitjançant un procès constituent sense condicions, hipoteques ni pressions”.

Segons l’organització “cal estar amatents, ja que no ens podem permetre el luxe que  condueixi el procès un poder polític clarament subordinat al poder financer, perquè això ens podria retornar a un escenari similar al de finals dels anys setanta, quan molts dels anhels de llibertat d’aquest poble van ser traïts”.Per tot plegat, des de l’organització es fa una crida a la mobilització i participació tant en els actes de la campanya, com en els actes en defensa dels drets socials, laborals, nacionals i defensa del territori que properament es convoquin.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid