Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Ocupació d'un bloc de pisos a Manresa al finalitzar una manifestació pel dret a l'habitatge

És el tercer bloc de pisos alliberat per la PAHC Bages. Dues famílies han començat a viure i en un mes i mig viuran unes 8 famíles més

28/08/2014 Drets i Llibertats
Obra social de la PAHC Bages Obra social de la PAHC Bages

La PAHC Bages va ocupar ahir un bloc de pisos del SAREB a Manresa al finalitzar una manifestació de centenars persones pel dret a l'habitages. La marxa convocada per la per la Coordinadora per la Transformació Social va recórrer ahor els carrers de la capital del Bages.

Un cop els manifestants van finalitzar la marxa, els membres de les PAHC Bages van llegir un manifest, i el membre del Sindicat Andalús de Treballadors, Andrés Bodalo, aquests dies a Manresa, s’ha mostrat orgullós de l’ocupació duta a terme a la ciutat. “És un camí de lluita i fermesa”, ha assegurat. “No importa si sempre som els mateixos, ho fem amb dignitat”, ha afirmat. Aquest és el tercer bloc d’habitatges que ocupa la PAHC Bages.

Les dues famílies que començaran a viure al bloc són una monoparental formada per una dona i els seus dos fills menors, i un matrimoni amb un fill menor. Membres de la PAHC, han assegurat que amb un mes i mig ja hi viuran unes vuit famílies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid