Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Josep Anglada insulta Bertran Cazorla

El líder de PxC (Plataforma per Catalunya) diu “rata de claveguera” al periodista Bertran Cazorla des del seu compte de Twitter

17/06/2013 Drets i Llibertats

La pàgina del Facebook del grup antifeixista Unitat Contra el Feixisme reprodueix uns missatges del Twitter del cabdill “identitari” Josep Anglada on insulta al periodista Bertran Cazorla. Al primer missatge del dirigent de PxC s'hi pot llegir “Tot el meu recolzament als Mossos d'Esquadra per la detenció de la rata de claveguera Bertran Cazorla”. Anglada es refereix a la detenció que va patir el periodista del La Directa la matinada de dissabte.

Bertran Cazorla va ser detingut a Ciutat Vella de Barcelona acusat de desobediència a l'autoritat i retingut durant 10 hores. El periodista explica que va ser detingut simplement per estar mirant com un policia increpava a un vianant i un cop a comissaria va ser apallissat quan va demanar el número T.I.P. (targeta d'identitat professional) d'un mosso que l'havia bufetejat.

Els insults de Josep Anglada han tingut sovint una certa repercussió mediàtica. Especialment recordats són els insults a la població immigrada que va proferir en un acte l'any 2008 (on va qualificar de “xusma” als immigrants) i a dos regidors de la CUP Vic en un Ple de l'any 2009. Tot i la seva propensió a l'insult, el líder de PxC no dubta en denunciar als jutjats qualsevol persona que ell consideri que l'ha calumniat (encara que en ocasions les seves denúncies no són ni admeses a tràmit).

Com a fet anecdòtic, es dóna la casualitat que ahir Josep Anglada no va ser l´únic personatge públic que va fer servir el Twitter per insultar als seus oponents ideològics ja que vilaweb informa d'un "twit" del cap del sindicat de la policia espayola on s'insulta els espectadors que van xiular l'himne espanyol a Montmeló.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid