Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Racisme
Agressió racista a Vinaròs

La COS condemna els fets i se solidaritza amb la dona treballadora agredida

02/07/2012 Drets i Llibertats

Ahir, una colla "d'energuments" van apallissar una dona al crit de "negra de mierda" a Vinaròs segons van manifestar amics de la víctima al Diari del Maestrat.

Nabu, la dona agredida, és una persona que participa activament en les activitats de la població entre altres coses  en la "dansa de dansants" del "Ball de Dimonis de Vinaròs"

Els seus amics i companys de l'entitat van denunciar els fets i van puntualitzar que "aquesta colla de racistes ja fa temps que estan apallissant a gent del poble i de fora". També van assenyalar que "cal que totes i tots estiguessem al costat de Nabu, de la seua família i del seu fill de 2 anys, en auests moments tant difícils que ara mateix està passant"

La COS condemna els fets i se solidaritza amb la Nabu

A través d'un comunicat, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha emès un comunicat on condemna d’aquesta salvatge agressió feixista i racista a una dona treballadora de Vinaròs i remarca que "els agressors, que no es mereixen ser titllats de persones, porten ja temps portant a terme aquesta mena d’accions a Vinaròs, amb total impunitat". En aquesta línia la COS, denuncia "públicament aquesta barbàrie feixista, i que cap d’aquests energúmens puga descansar tranquil, ni a Vinaròs, ni enlloc"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid