Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Can Vies
Un casteller de la colla Barcelona empresonat per les protestes de Can Vies

La persona empresonada és un veí del barri del Clot de 30 anys, membre dels Castellers de Barcelona i fundador de la penya blaugrana dels Castellers, que va assistir a la manifestació però que es trobava en un bar en el moment dels avalots

30/05/2014 Drets i Llibertats

Segons apunta La Directa la persona per a la qual s'ha decretat presó preventiva, un de la seixantena de detinguts durant les protestes a Sants contra el desallotjament de Can Vies, és un actiu casteller de la colla de Barcelona.

Avui s'ha decretat l'empresonament previentiu per part del titular del jutjat d’instrucció 13 de Barcelona, per on estan passant aquest divendres els detinguts, que sumen 63 des que van començar les protestes. El casteller empresonat està acusat d'un delicte de danys i desordres públics.

La notícia també explica que Rereguarda en Moviment ha denunciat que estan observant una “gran arbitrarietat” en les detencions efectuades.

La persona empresonada, de nom Sergi, és un veí del barri del Clot de 30 anys, i auxiliar d’infermeria,  membre dels Castellers de Barcelona i fundador de la penya blaugrana dels Castellers. Ha estat una persona molt activa en el teixit popular de la ciutat i va participar a la comissió del 45è aniversari de la colla. 

Segons el testimoni d'un familiar, el Sergi havia assistit a la manifestació, però el van detenir mentre es trobava en un bar en el moment en què van començar els avalots, sense que hagués participat en cap aldarull ni enfrontament.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid