Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Can Vies
Ja sumen 61 detinguts per les protestes contra el desallotjament de Can Vies

Segons les dades aportades s'han detingut fins 61 persones a Sants en els quatre dies de protestes contra el desallotjament de Can Vies, dels quals 6 són veïns de Cerdanyola. El jutge ha decretat presó preventiva per a un dels detinguts. Aquest divendres al matí han passat a disposició judicial 25 detinguts

30/05/2014 Drets i Llibertats

S'ha confirmat la detenció de sis joves de Cerdanyola en la quarta nit de protestes pel desallotjament de Can Vies. En total hi va haver unes 21 persones detingudes la passada nit de dijous a divendres, que se sumen a la quarantena de detinguts pels avalots que es van viure entre dilluns i dimecres.

Les detencions es van realitzar ahir després de la cassolada de protesta i avalots contra el desallotjament de Can Vies. Un cop dissolta la manifestació es va produir un nou xoc entre policia i manifestants amb avalots, corredisses, carregues i destrossa de mobiliari urbà.

Alerta Solidària ha assenyalat "Molts d’ells, els arrestats dilluns i dimarts, però també alguns del dimecres així com els detinguts a Palma, ja van quedar en llibertat. La majoria amb imputacions de danys, desordres i atemptat a l’autoritat. I per avui preveiem l’alliberament de la resta. Però ahir, de nou, 21 més. Tots a Sants. Tots en defensa de Can Vies. Malgrat el cansament, la pluja i l’estat policial, els incidents es van repetir i les corredisses no es van aturar fins a les dues de la matinada."

Quant als primers detinguts als aldarulls a Sants, el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia número 13 de Barcelona ha decretat presó preventiva per a un dels detinguts aquesta setmana durant els aldarulls al barri de Sants a Barcelona arran del desallotjament i enderroc de Can Vies. També s'ha acordat la llibertat provisional amb càrrecs per a un altre d'aquests detinguts. Aquest divendres al matí, en total, han passat a disposició judicial 25 dels 30 detinguts per la policia durant els avalots de dimecres a la nit.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid