Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i Ateneus
El veïnat surt al carrer en contra del desallotjament de Can Vies

A part de la marxa d'aquest migdia, s'han convocat diversos actes reivindicatius durant aquests dies per evitar-ho

22/03/2014 Drets i Llibertats

Aquest migdia, veïnes i veïns s'han manifestat pels carrers de Sants de Barcelona per demanar que el Centre Social Autogestionat Can Vies es quedi al barri. 

La marxa reivindicativa ha començat a la plaça de Sants i ha finalitzat davant de la seu del districte que estava custudiat per agents dels Mossos d'Esquadra, on s'ha llegit un manifest. Una de les parades ha estat davant del Centre Social Autogestionat Can Vies. 

A més a més de la manifestació d'aquest migdia per aturar el desallotjament, s'ha convocat una assemblea oberta que se celebrarà dimarts 24 de març a les 19.00 hores a Plaça de Sants i s'ha iniciat la campanya del twitter #FotoXCanVies on es demana que els simpatitzants de Can Vies pengin fotografies amb una banderola de Can Vies, amb la samarreta groga o amb una relíquia de Can Vies (les fotografies també es poden enviar a: canvies@gmail.com).

Fa dues setmanes, dins d'aquesta campanya en contra del desallotjament, es va fer una cadena humana que va encerclar la seu del disctricte.

Cal recordar que,  els jutjats han posat data al desallotjament de Can Vies: a partir de l’1 d’abril els Mossos d’Esquadra podran fer efectiva -al llarg de tot el mes- la demanda de desallotjament del CSA, realitzada per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid