Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#SomCanVIES
Manifestació per aturar el desallotjament de Can Vies

En defensa del Centre Social amb 17 anys d’història, un dels espais de referència del teixit social del barri i dels moviments socials de la ciutat, i els centres socials autogestionats amenaçats de desallotjament.

05/02/2014 Drets i Llibertats
El Centre Social Autogestionat Can Vies crida a manifestar-se El Centre Social Autogestionat Can Vies crida a manifestar-se

El Centre Social Autogestionat Can Vies ha fet una crida a manifestar-se el proper dissabte a les 11.30h pels carrers de Sants per defensar aquest espai i tots els espais actualment amenaçats: La Carboneria a Sant Antoni, el Banc Expropiat de Gràcia, l’Ateneu Popular de l’Eixample, la Sèquia a Manresa, la Gordíssima a Sant Andreu, la Flor de Maig a Poblenou i la Casa dels Somnis a Igualada.

Pel que fa a Can Vies, exigeix la no execució de la sentència per part de TMB, l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sants-Montjuïc, així com "aturar la criminalització als moviments populars i combatre l’estat policial amb autodefensa veïnal".

Perill de desallotjament

El passat 29 de gener, el Tribunal Suprem comunicava la denegació del recurs de cassació per unificació de doctrina presentat pel CSA Can Vies davant d’aquest òrgan. Amb aquest nou gir judicial, queda en mans de TMB -i en concret de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sants-Montjuïc- la decisió de demanar l’execució de la sentència, fent efectiu el desallotjament.

Violència policial

El centre denuncia les amenaces contra els espais de dissidència política i la creixent repressió contra els moviments socials anticapitalistes, ja que considera que "són l’expressió més evident de l’estat policial en que vivim. Com n’és mostra l’escorcoll de Can Vies durant més de 10 hores, el dimecres 29 de gener, en el que els Mossos d’Esquadra van destrossar portes, parets; van incautar material informàtic i objectes personals, i van fer fotografies i gravacions de tots els espais. Fora 25 furgones prenien el barri".

Llibertat del jove antifeixista empresonat

Es demana la llibertat del del jove empresonat la passada setmana així com la retirada dels altres 5 detinguts en loperació policial. Pel CSA Can Vies, "no podem permetre la criminalització de l’antifeixisme mentre es dóna carta blanca als feixistes per manifestar-se i amenaçar als nostres barris".


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid