Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecenatge
TotSuma es presenta a la seu nacional d'Òmnium Cultural

Els fundadors Joan Camp, Roger Lloret i Albert Plana presentaran la plataforma de micro-finançament

12/02/2014 Economia
TotSuma a Òmnium Cultural TotSuma a Òmnium Cultural
Avui a les 7 de la tarda, la sala d'actes de la seu nacional d'Òmnium Cultural acollirà la presentació de la plataforma de micro-finançament totSuma. Joan Camp, Roger Lloret i Albert Plana, com a fundadors de l'eina, explicaran com i per què va néixer totSuma. A més, la presentació comptarà amb la presència i la intervenció del fotoperiodista Jordi Borràs, que explicarà la seva experiència personal en el projecte pel qual va finançar el seu llibre 'Warcelona' a través d'aquesta plataforma. L'entrada a la presentació és gratuïta i es podrà seguir en directe per 'streaming'.

TotSuma és una plataforma de finançament col·lectiu que té com a fet diferencial la seva vocació social i compromís amb la construcció nacional catalana. TotSuma vol ser l’eina que faci possible finançar tota mena de projectes que comparteixin un mínim comú denominador de voluntat de progrés i sobirania pel país.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid