Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecenatge
El llibre sobre el Projecte Castor supera amb èxit la campanya a "totSuma"
09/01/2014 Comunicació
"Castor: la bombolla sísmica" "Castor: la bombolla sísmica"

La campanya de microfinançament per fer realitat el llibre Castor: la bombolla sísmica, una iniciativa d’Edicions Saldonar que compta amb el suport del Grup Barnils, va tancar-se ahir amb èxit. La iniciativa ha recollit un total de 4.430 euros mitjançant les donacions de 117 mecenes que han invertit per fer possible el projecte a la plataforma de micromecenatge totSuma. El llibre, que veurà la llum els propers mesos, serà obra del periodista ebrenc Jordi Marsal i explicarà que hi ha darrere del negoci gasista anomenat Projecte Castor.

Francesc Gil Lluch, editor d’Edicions Saldonar, ha valorat positivament l’èxit de la campanya i ha assegurat que “les aportacions fetes permetran que el llibre de Jordi Marsal sigui un referent del periodisme d’investigació i una lectura perfecta per entendre com gestionen tecnicament i econòmicament els poders polític i empresarial espanyols un projecte de la importància del Castor”. Per la seva banda, el president del Grup Barnils, David Bassa, ha considerat que els “mecenes que han col·laborat a fer possible el llibre han contribuït a destapar un silenci mediàtic que afecta més enllà dels límits de l’Ebre”.

Els propers mesos, després que Castor: la bombolla sísmica vegi la llum, també es començaran a repartir les recompenses entre les mecenes. A més de l’obtenció del llibre, entre les recompenses també hi figura una visita guiada pels centres culturals d’Alcanar, l’assistència a un concert de Pepet i Marieta o compartir un matí amb el compositor Carles Santos, ambdós músics col·laboradors del projecte.

Castor: la bombolla sísmica formarà part de la col·lecció Periodistes d’Edicions Saldonar, on membres del Grup Barnils publiquen llibres de periodisme d’investigació sobre temes que o bé no han pogut tractar en els mitjans on treballen o bé no han pogut explicar amb prou profunditat. La col·lecció es va donar a conèixer per Sant Jordi del passat any amb el llibre Et presento el jutge Garzón, de la periodista Sònia Bagudanch.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid