Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecenatge
Neix totSuma, el microfinançament català a la xarxa

El portal vol potenciar els projectes per la llengua i la cultura del país

24/03/2013 Economia

 

totSuma és la nova eina de finançament col•lectiu a Catalunya impulsada per l’associació Xarxa Digital Catalana (XADICA). La plataforma s’adreça a tot tipus de projectes de la societat civil catalana que es basin en els valors de la voluntat de progrés i sobirania pel país, la seva llengua i cultura. Una de les diferències bàsiques amb d’altres plataformes és que el 5% dels beneficis no aniran a mans privades, sinó que es destinaran a potenciar la presència del català a internet.

El fenomen del microfinançament


El micromecenatge s’ha convertit en una xarxa molt potent de finançament de la societat civil que permet impulsar noves idees i projectes. Amb la intenció de promoure un projecte de finançament social amb vocació nacional a Catalunya, Joan Camp, Roger Lloret i Albert Plana van posar en marxa totSuma la semana pasada. El portal el desenvolupa i l’allotja l’associació Xadica , que garanteix que el marge de beneficis es destinarà a projectes socials per la llengua i la cultura del país.

 

Suma avantatges


Els sumadors residents a Catalunya tindran dret a una desgravació del 15% de les aportacions als projectes.
Per altra banda, tots els projectes tindran dret a publicitat gratuïta a diversos mitjans de comunicació catalans.

Projectes actuals


Durant la setmana passada s'hi van inscriure quatre projectes; de cultura, educació, edició i campanyes. A més, el total de les aportacions ja arriba als 1452€.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid