Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PUIG ANTICH
Concentració en memòria de Salvador Puig Antich

Avui a les 19h s’ha fet una concentració davant de la presó Model de Barcelona per commemorar el 40è aniversari de l’assassinat de Salvador Puig Antich

28/02/2014 Drets i Llibertats

A la concentració d'avui de davant de la presó Model de Barcelona s’ha recordat que el 2 de març de 1974 dins d'aquell centre penitenciari va ser assassinat el membre del grup llibertari MIL Salvador Puig Antich, acusat de la mort d'un policia en el moment de la seva detenció, fet  que mai va ser provat.

Salvador Puig Antich a ser jutjat per un tribunal militar i condemnat a mort. Malgrat les demandes d'indult rebudes, el consell de ministres presidit pel general Francisco Franco va ratificar la sentència, que es va executar ràpidament. Mentrestant, els mitjans de comunicació parlaven del campió de boxa Urtain o del pentinat que estaria de moda la següent temporada.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid