Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MAT
Surt en llibertat amb càrrecs un opositor a la MAT

Surt en llibertat l'activista anti-MAT, però l'atestat inclou quatre persones més imputades per delictes similars

24/01/2014 Territori

El jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs el gironí de 27 anys que va sr detingut aquest dijous, a tres quarts de cinc i al bell mig del carrer, per l'acció reivindicativa en contra la MAT del passat 8 de gener a Fellines.

Al migdia el detingut ha sortit dels Jutjats de Girona, després de romandre detingut a la comissaria dela policia autonòmica de Vista Alegre. L'opositor a la MAT va passar la nit a comissaria acusat d'un delicte d'"atemptat a l'autoritat" i un altre de lesions.

Solidaritat i més encausats

Davant dels Jutjats de Girona s'han concentrat una desena de persones, companys del Grup Antirepressiu de Girona, que han mostrat el seu suport amb el detingut. Persones que li han donat suport han manifestat que es tracta d'una "detenció gratuïta" i que a l'atestat inclou quatre persones més imputades per delictes similars.

La CUP denuncia "l’espiral repressiva"

Per altra banda, avui mateix la CUP s’ha solidaritzat públicament amb la persona detinguda a Girona per haver participat en l’acció contra la MAT a Fellines. La formació ha reclamat que s’aturi la investigació judicial, i ha reiterat el seu suport al moviment d’oposició a la línia de Molt Alta Tensió.

La formació denuncia l’espiral repressiva de les darreres setmanes a Girona contra activistes socials i determinats moviments polítics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid