Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PARTICIPACIÓ CIUTADANA
Una apagada per encendre la Consulta contra la MAT

Una marxa popular amb torxes i percussió apaga el “monopoli Elèctric” i encen als colomencs contra la MAT

26/01/2014 Territori
Una marxa popular amb torxes i percussió apaga el ?monopoli Elèctric? i encen als colomencs contra la MAT Una marxa popular amb torxes i percussió apaga el ?monopoli Elèctric? i encen als colomencs contra la MAT

La tercera apagada de llums i encesa d’espelmes a Santa Coloma de Farners ha tingut lloc ahir a les 19 h a la plaça del Firal. Com a novetat en relació a les altres apagades, aquesta vegada es va realitzar una cercavila amb torxes i amb la percussió de la Banda d’en Pere Botero.

A mig camí, a la Plaça Farners la portaveu de No a la MAT Selva, Beth Galí, va  llegir un manifest demanant la participació massiva a la votació de demà diumenge 26 de gener i agraint tot el suport de totes les persones voluntàries que estan treballant per la consulta.

Abans de deixar la plaça Farners, un col·lectiu d’artistes del FADE (Festival d’Art Digital i Electrònica) de la Cellera de Ter ha volgut col·laborar amb aquesta lluita amb un mapping espectacular, projectant imatges sobre una torre de fusta de 9 metres d’alçada.

La cercavila va continuar pels carrers foscos de la ciutat, es va demanar als comerciants i particulars que també apaguessin els llums, fins a la plaça del Firal on nens i nenes han fet l’encesa d’espelmes amb les lletres de NO MAT.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid