Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Borbons
Retrats reials als Encants de Barcelona

Un lot de retrats de la Família reial espanyola ha aparegut avui a la venda als Encants de Barcelona

30/12/2013 Política

El lot de diverses pintures amb marcs de qualitat ha aparegut avui a la venda, exposats a terra, als Encants de Barcelona. Entre els retrats, vuit en total, s'hi troben els dels rei i la reina, les infantes borbones, així com la dels dos gendres maleïts dels monarques: Jaime Rafael Ramos María de Marichalar i Iñaki Urdangarin Liebaert.

Un conegut llibreter, que ha captat l'escena amb una fotografia dels retrats reials als Encants, ha apuntat al Facebook que es tractava de la "Monarquia per terra. Lot de retrats dels borbons aparegut aquest matí als encants de les Glories...la subasta ha quedat deserta sense puja."

Es desconeix qui ha estat la persona o la institució que s'ha desprès d'aquests retrats. Però la notícia confirma el descrèdit que la monarquia espanyola suma Catalunya.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid