Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MONARQUIA
Un reportatge francès critica la monarquia espanyola

El reportatge del Canal Plus francès “Juan Carlos, el crepuscle d'un rei” posa en evidència la Casa Reial Espanyola

26/11/2013 Política

Un reportatge del Canal Plus francès “Juan Carlos, el crepuscle d'un rei” posa en evidència la Casa Reial Espanyola. El reportatge de la documentalista Caroline du Saint no només critica el rei Juan Carlos pels seus safaris amb la princesa Corinna o els tèrbols negocis d'Iñaki Urdangarin sinó que també recorda que Francisco Franco fou el mentor del rei i que el monarca l'any 1956 va matar el seu germà petit Alfonso.

Un altre moment interessant del documental es produeix al minut 47:40 quan els guardaespatlles del príncep Felip no permeten a Caroline du Saint fer una pregunta al príncep sobre els negocis d’Iñaki Urdangarín (un dels guardaespatlles diu a la periodista que la Constitució Espanyola no permet fer preguntes al príncep).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid