Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
Cañamero exposa a Gramenet la lluita contra el capitalisme, l'atur i la precarietat

La sala d'actes del museu de la Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet es va omplir de gom a gom per escoltar-lo el passat 29 de novembre.

10/12/2013

Més de dues-centes persones es va aplegar a sala d'actes del museu de la Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet per escoltar Diego Cañamero, portaveu del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT). L'acte, organitzat per la CUP Badalona i Gent de Gramenet.

L'acte es va iniciar amb la salutació als assistents de Laia Sabater, de la CUP Badalona, i de Fermín Chueco, membre de Gent de Gramenet. I va continuar amb la intervenció de Diego Cañamero. Entre continus aplaudiments i mostres de suport, el portaveu del SAT va explicar la situació de la lluita obrera a Andalusia, i dels continus actes de repressió que pateixen els membres del sindicat del qual ell forma part, segons informa Gent de Gramenet.

Alhora, va fer un anàlisi de l'atur i de la precarietat que pateix Andalusia. Tot això ho va enllaçar amb el sistema econòmic capitalista, causant de les precarietats i desigualtats que pateix la clase obrera, i amb la clase política establerta, al servei dels mercats i especuladors.

Tambe va explicar les pròperes mobilitzacions, destacan la intenció de realitzar diverses marxes des de diferents punts de l'estat, confluint el dia 22 de Març a Madrid, per reivindicar un sistema polític al servei dels ciutadans i de la clase treballadora.

Valora
Vídeos
Diego Cañamero del SAT al Museu Torre Valldovina-Gramenet del
Diego Cañamero del SAT al Museu Torre Valldovina-Gramenet del Bes
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid