Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
El SAT i la COS participen en una xerrada a Argentona
08/12/2013 Política

La CUP d'Argentona organitza una xerrada, el 15 de desembre, amb María Garcia Bueno, responsable de relacions internacionals del SAT i Guillem Saleta de la COS Maresme.

Dins d'un cicle de conferències organitzades per la CUP d'Argentona, el proper diumenge, a les 17.00 h al Saló de Pedra d'Argentona, tindrà lloc la xerrada: 'La lluita sindical a Andalusia' a càrrec de la María Garcia Bueno, 'la Marí del Coronil', responsable de Relacions Internacionals del Sindicato Andaluz de Trabajadores/as (SAT).

La María Garcia Bueno explicarà quina situació s'està vivint actualment a Andalusia i quina lluita està portant el SAT. A més, en l'acte també hi participarà el company de laCOS Maresme, Guillem Saleta, que presentarà el sindicat a Argentona i explicarà quines accions sindicals s'estan duent a terme, especialment en el Maresme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid