Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nadal
ARRAN d'Osona promou la campanya "El Nadal es viu, no es compra!"
17/12/2013 Drets i Llibertats
"El Nadal es viu, no es compra!" "El Nadal es viu, no es compra!"

ARRAN d’Osona va presentar el divendres la campanya "El Nadal es viu, no es compra!", enfocada generalment a combatre el consumisme i el sexisme que van associats a les festes nadalenques actuals. La campanya tindrà com a actes principals una jornada solidària d’intercanvi i donació de roba, recollida d’aliments i repartiment de caldo de galets popular; i una xerrada-taller sobre les formes del sexisme en espais d’oci i el Nadal.

La jornada solidària, pròpiament el dissabte 21 de desembre, comença un cop després mateix d’haver presentat la campanya i es divideix en tres accions solidàries.

D’una banda, per proposar una alternativa al consumisme i a comprar roba a les multinacionals, del 14 al 20 de desembre es realitzarà la recollida de roba per a un intercanvi el dissabte 21 al carrer Verdaguer (de les 9 del matí a les 3 de la tarda, durant el mercat).

Es pot deixar roba a bescanviar per un tiquet per al dia de l’intercanvi als punts especificats al cartell: a la Taverna Social la Nyàmera i a l’Albergueria (la seu de l’Agrupament Escolta i Guia Guillem de Montrodon) i el dimecres 18 al matí, a l’Escola d’Art Superior i Disseny de Vic gràcies a la col·laboració del col·lectiu d’estudiants “Art pel Canvi”. També es podrà intercanviar roba directament a la parada al mercat. La roba que no s’aconsegueixi intercanviar es destinarà a l’Atelier Dr. Trueta i al Casal Claret.

Paral·lelament, impulsa una donació d’aliments, també a partir del 14 de desembre, que té els seus punts de recollida a la Taverna Social La Nyàmera i al Menjador Social El Tupí, entitat solidària a la qual anirà destinada la dona.

El dia 21, a partir de les 12 del migdia a la parada de l’intercanvi, es cuinarà una sopa de galets de Nadal i en repartirem gratuïtament.

Finalment, el divendres 27 a les 6 de la tarda tindrà lloc la xerrada-taller sobre el sexisme en espais d’oci i el Nadal a la Taverna Social la Nyàmera, a càrrec de dues membres del col·lectiu feminista sabadellenc Justa Revolta.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid