Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Arran de la Plana presenta la campanya "És aquest el Castelló que volem?"

Denúncia al model de transport públic a la ciutat de Castelló

17/11/2013 Política
Arran Arran

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la llibreria Babel, la presentació de la nova campanya de l'organització juvenil Arran. L'Assemblea de La Plana enceta així un nou període en què amb el lema "És aquest el Castelló que volem?", pretenen denunciar i posar en entredit el model de transport públic que, segons els portaveus de l'organització "patim els usuaris de la ciutat", a més de plantejar alternatives al model actual, segon informa La Veu del País Valencià.

L'organització juvenil posa en dubte el model de transport a la capital de La Plana, fent una denúncia clara i contundent al balafiament de fons públics que pateix la ciutat i tot el País Valencià per part de les administracions públiques les darreres dècades. Així doncs, denuncien "l'augment del preu del transport públic,un 40% des del 2008 el bitllet senzill i fins un 70% el de l'abonament, és injustificat i més quan el servei s'ha vist clarament deteriorat".

La crítica al model de transport no és només la crítica a l'augment de les tarifes, és "una denúncia a l'empitjorament dels serveis a causa de l'aposta per obres faraòniques innecessàries" van dir en la roda de premsa, i afegiren: " Els 20 milions d'euros que ha costat el tram, i seguirem pagant fins 2028 amb interesos, podrien haver repercutit en una millora de la xarxa d'autobusos, una millora del servei de bicicletes...però lluny d'això tenim un empitjorament dels serveis generals i la privatització d'aquest servei".

L'organització de joves vol posar de manifest que "el Castelló que volem, necessita un model de transport públic i de qualitat, és a dir, accessible i útil per a les classes populars de la ciutat i, per tant, allunyat de grans inversions en pous buits d'utilitat".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid