Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Crisi monàrquica
Juan Carlos I ofereix el seu suport als jutges sempre que respectin la Constitució

Aquest dissabte jutgen el seu gendre, Iñaki Urdangarin

23/02/2012 Drets i Llibertats
El rei d'Espanya, Juan Carlos I, ha avisat als jutges que tindran el suport de la corona si respecten la constitució espanyola, que en el seu article 56 estableix que la figura del rei és inviolable i no està subjecta a responsabilitat, ja que té immunitat penal.

En el lliurament, aquest dimecres a Barcelona, dels despatxos als 186 nous jutges que s'incorporen a la carrera judicial, Juan Carlos va dir als jutges que sempre tindran el suport de la corona si respecten els valors de la Constitució. Aquest dissabte el seu gendre, Iñaki Urdangarin, declararà com a imputat davant del jutge de Palma per corrupció.

El rei va animar els nous jutges a tenir "sempre presents els principis, valors i drets fonamentals que la Constitució consagra". "En aquest propòsit sempre podreu comptar amb tot el suport de la Corona", va declarar.

En la seva intervenció, el president del Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Dívar, va admetre que estem en un moment de "crisis institucionals" però va avisar que "no és moralment acceptable la deslegitimació de las institucions en la que vivim". En aquest sentit, va dir que el monarca està exercint la seva funció "de forma exemplar".
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid