Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament
El "Procés Constituent" presenta la campanya "Construïm la República Catalana del 99%"

Els promotors han insistit en la voluntat d'impulsar una coalició d'esquerres a les eleccions de 2016  amb l'objectiu de guanyar-les, dissoldre el Parlament i convocar una assemblea constituent.

14/10/2013 Política

Gairebé cinc mil persones es van aplegar ahir a les fonts de Montjuïc en l'acte central del "Procés Constituent" on es va presentar la campanya "Construïm la República Catalana del 99%".  Tot i que va reconèixer Teresa Forcades  que el seu projecte "no és una iniciativa nova ni impulsa un procés, s'afegeix a altres que ja fa temps que treballen".

La campanya compta amb dues dates per desenvolupar-la. La del 16 de novembre, quan es farà una jornada nacional de debat de les assemblees territorials, de manera simultània i descentralitzada i la del 30 de novembre, es faran accions simultànies per tot el territori, que les decidiran les diferents assemblees.

L'acte va comptar amb els seus impulsors Arcadi Oliveras i Teresa Forcades. També hi van intervenir com el dirigent de l'ANC i pagès Pep Riera, els sociòlegs Vicenç Navarro i Josep Maria Antentas, l'activista Esther Vivas i representants de la PAH, dels drets dels immigrants i feministes. El pallasso Tortell Poltrona va amenitzar l'acte, així com diversos músics, com Gerard Quintana, Juanjo Bosk o Lídia Pujol.

Actualment, el Procés Constituent compta amb vora 90 grups locals arrreu de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid