Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Concentracions davant de les seus del PP del país contra la llei Wert

Coincidint amb la seva aprovació al Ple al Congrés de diputats espanyols, abans d’enviar-se el text al Senat.

08/10/2013 Educació

El conjunt d'organitzacions de l'Esquerra Independentista fan una crida a concentrar-se el proper dijous a les a les 19:00h a les seus locals del Partit Popular d’arreu dels Països Catalans per tal de visiualitzar el rebuig a la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) i continuar fent xarxa des de la base per defensar l’educació que volem. Precisament dijous vinent, la llei considerada  d'orgànica haurà de ser votada al Ple del Congrés de diputats espanyol, abans d’enviar-se el text al Senat.

Amb aquesta protesta, el conjunt de les organitzacions de l'Esquerra independentista vol manifestar el seu rebuig a la LOMQE, ja que la considera nefasta amb punts totalment retrògrads. Tot i les moltes implicacions que suposa, fa quatre grans atacs al model actual: "Avança en la mercantilització de l’ensenyament públic, potencia la segregació classista, promou la separació per sexes i Ataca frontalment el model d’immersió lingüística en català."

L'Esquerra independentista exigeix l’aturada del procés d’aprovació del projecte de la LOMQE i la retirada de la llei. També es fa una crida a la desobediència a les aules si tira endavant. Entenen que suposa la destrucció d’un model que ja era fràgil i pervers de per si, però que no obria la porta a uns atacs tant clars i directes al model d’educació pública.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid