Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Campanya "El món ho ha de saber"

Ahir al migdia es va iniciar la segona part de la campanya “El món ho ha de saber” que vol enviar a 10.000 persones influents de tot el món un llibre de la revista Sàpiens que explica el camí de Catalunya cap a la independència

02/10/2013 Internacional

La revista Sàpiens amb la col·laboració de catalans de dins i de fora del país, ha creat una base de dades amb els noms i les adreces de les 10.000 persones més influents del món amb l'objectiu de fer arribar al seu domicili o al seu lloc de treball un llibre que explica de manera amena i divulgativa el camí de Catalunya cap a la independència. Per ara la campanya "El món ho ha de saber" ha enviat 801 llibres.

Per fer les llistes de les empreses s'ha consultat diverses llistes Forbes, en el cas de les universitats s'ha utilitzat el rànquing Shanghai. Pel que fa als premis, s'han escollit persones distingides amb els premis Nobel, Oscar, Goya, Bafta, Lleó d'Or, Pritzker, Goncourt, Booker, Cervantes, Príncep d'Astúries, Pulitzer, entre molts altres.

Hi ha directors de mitjans de comunicació, mandataris internacionals, alcaldes de les principals ciutats, líders de partits polítics i de sindicats, parlamentaris, ministres, tots els eurodiputats, directors de les empreses i els bancs més destacats i dels principals organismes internacionals ―en el cas de l'ONU, hi ha els representants de tots els països membres―, cineastes, productors i actors de cinema, escriptors, músics i cantants, cuiners, historiadors, sociòlegs, arquitectes, científics, esportistes, directors d'ONG, d'institucions culturals i judicials, representants de les diferents religions o els rectors de les universitats més importants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid