Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Participació de Mallorca en la Via Catalana cap a la independència

Recordem que demà hi  haurà una cadena humana a Evissa i dimarts, una altra a Maó

07/09/2013 Política
Presentació de la cadena humana a Malorca Presentació de la cadena humana a Malorca

Aquest dissabte al matí, l’Obra Cultural Balear (OCB) i l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) han convocat la societat civil mallorquina a participar en la cadena humana que es farà a Palma dimarts que ve, a les 20 h, com a part integrant (tram 779) de la Via Catalana cap a la Independència i com a manifestació del compromís dels mallorquins amb la reconstrucció de la nació completa, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. Per això, a més de la cadena humana, també es farà un gran mapa dels Països Catalans.

Durant l’acte es llegirà un manifest, que els participants podran signar i que l’endemà, 11 de setembre, es farà arribar a la gent del Principat per expressar-los el nostre suport i el nostre desig que ben aviat la seva plena llibertat sigui un fet.

L’acte és obert a totes les persones i entitats que s’hi vulguin adherir. Els organitzadors demanen als participants que, si poden, vénguin vestits de groc. Les persones que tenguin previst assistir-hi, poden comunicar-ho a l’adreça cadenahumanamallorca@gmail.com.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid