Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11 de setembre
La Diada a Tarragona, sota el lema "Som Països Catalans"

"En el procés sobiranista actual és important recordar els lligams del Principat amb el País Valencià, la Franja, les Illes Balears i Pitiüses i la Catalunya Nord."

11/09/2013 Política

A Tarragona la Diada Nacional pren un caire més popular amb tot d'activitats al marge de les institucions i englobades pel lema "Som Països Catalans" per reivindicar la territorialitat de la nació. Enguany se celebra la quarta edició de la festa amb fira d'entitats, jocs per a la mainada, parlaments, cercavila, diada castellera i dinar popular (els tiquets del qual es poden comprar al casal popular Sageta de Foc).

Des de les nou del matí i fins les cinc de la tarda es podrà gaudir d'aquesta festa autogestionada per les entitats i que vol "reivindicar la territorialitat de la nació i la llengua que uneix els pobles de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó", ja que, en paraules dels organitzadors "en el procés sobiranista actual és important recordar els lligams del Principat amb el País Valencià, la Franja, les Illes Balears i Pitiüses i la Catalunya Nord".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid