Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Homenatges a Estellés i al dolçainer Miquel Ruiz al Correllengua de Gandia

L'aplec lúdic i reivindicatiu arriba a la seua 18a edició

19/09/2013 Llengua

Gandia acollirà el proper dissabte el Correllengua, organitzat per la Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna.Enguany, aquest aplec lúdic i reivindicatiu arriba a la seua divuitena edició. 

El Correllengua  estarà dedicat a Vicent Andrés Estellés coincidint amb totes les celebracions que al llarg de l'any s’han fet al voltant de l'escriptor i poeta. També hi haurà un homenatge al dolçainer Miquel Ruiz, mort aquest estiu en accident de trànsit.

La cercavila, amb una mostra de la cultura popular, danses, moixerangues, dimonis i música, eixirà de la plaça del Rei Jaume I a les 19.30 hores, amb la simbòlica Flama de la Llengua. Hi participaran la Colla de Dolçainers i Tabaleters de la Safor, Grup de Danses Roda i Volta, Muixeranga de la Safor, Muixeranga de Pego, Colla de Dimonis Fem Fredat (Simat de la Valldigna), i l'Associació Cultural El Rebrot. 

En acabar hi haurà un sopar de pa i porta amb servici de barra per a les begudes. També es podran adquirir entrepans tant a la plaça com al bar del Casal. Després del sopar, sobre les 22 hores, tindran lloc les actuacions musicals de Balla2 (folk), i els grups King Kong Boy i Alterkat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid