Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CORRELLENGUA
Noves eines pel Correllengua

El mapa virtual i el butlletí electrònic del Correllengua 2013, la millor manera de copsar la força del moviment

30/08/2013 Llengua

El Correllengua i la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana) han volgut que les activitats del Correllengua quedin reflectides a través del Mapa Virtual del Correllengua 2013. Aquesta eina, que ja és consultable a través del web de la CAL, és la manera més àgil i ràpida de trobar aquella població o barri que celebrarà properament un acte de Correllengua, tot indicant les dates exactes i l'enllaç a l'agenda d'activitats prevista. El mapa s'actualitza diàriament amb les darreres novetats i incorpora informació de tota la nació. En aquest sentit, s'han inclòs les poblacions i barris per on va passar el Correllengua de Mallorca i d'Andorra durant la passada primavera i s'aniran incorporant els actes programats al País Valencià i a Eivissa, durant la propera tardor. Actualment ja són més d’una vintena de poblacions i barris que ja han anunciat que faran arribar la flama de la llengua a les seves contrades.

Paral·lelament, la CAL emet periòdicament el Butlletí Electrònic del Correllengua, un butlletí obert a tothom i que permet conèixer i seguir l’actualitat del moviment. L'agenda, amb els actes previstos els propers dies, les cròniques dels ja celebrats i l'actualitat de la CAL són només algunes temàtiques que inclou el Butlletí. Enguany, s'ha elaborat un nou butlletí amb format electrònic que inclou un nou disseny, més amigable i atractiu, i que permet una millor navegació i interactivitat. Per subscriure's al butlletí  només cal fer clic a aquest enllaç i omplir el formulari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid