Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Correllengua Alt Camp
El Correllengua s'uneix al clam contra el decret de llengües

Dijous el Correllengua fa parada a l'Alt Camp en una jornada contra la imposició del decret de llengües del Govern Balear

17/09/2013 Educació

Murmur, Cataskà i Kaso Zerrado seran els protagonistes del Correllengua de dijous a dos quarts de vuit del vespre, que servirà per a recaptar fons per a la caixa de resistència de la vaga indefinida de docents de les illes.

L'acte ha estat organitzat pel Correllengua i l'Assemblea de Docents de les Illes Balears, que des de dilluns fan vaga indefinida per demanar l'eliminació del decret de llengües que anul·la la importància del català a les aules.

Durant el concert es recolliran donacions per tal d'anar omplint la caixa de resistència dels docents. Aquest acte forma part dels centenars d'expressions de suport a la vaga indefinida dels illencs.

Només al País Valencià ja hi ha quaranta entitats adherides al manifest de suport "Enllaçats amb les Illes. Per una educació pública i de qualitat". De fet, és al País Valencià on fa anys que milers de persones no poden accedir a l'educació en català. La via judicial és la manera en què amenacen la immersió lingüística al Principal. I a la Franja de Ponent han derogat la llei de llengües d'Aragó i s'han inventat la LAPAO. Contra tots aquests atacs sonarà dijous la música en acústic a l'Alt Camp.

Activitats de cap de setmana

Dissabte 21 de setembre:


- 19h a Sant Roc XERRADA “El català en la transició cap a la independència” a càrrec de Ferran
Suay.
- A les 21h al Pati MARXA DE TORXES PER LA LLENGUA.


Diumenge 22 de setembre:


PUJADA A MIRAMAR, DINAR I FESTA POPULAR
- 8.30 sortida del Pati (esmorzar a Fontscaldes);
- 12h a la plaça de Miramar TALLERS PER LA LLENGUA pels més petits, a càrrec del CAU;
- 13h ball d'elements populars (la Mulassa, el Bou i gegants de la Colla Pessigolla);
- 14.30 dinar popular (paella a 10€, 7€ nens) i concert de King Morru (Maitips + Jordi Jubany).
Valls, 16/09/2013

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid