Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11 de Setembre
L'MDT crida a desobeir l'Estat i assistir a la cadena humana del Sénia

Segons l'organització, l'Estat "ha demostrat novament el seu tarannà antidemocràtic i antipopular" negant el dret a la manifestació

09/09/2013 Política

El Moviment de Defensa de la Terra (MDT) del País Valencià ha carregat contra el govern espanyol per haver prohibit les cadenes humanes convocades per aquesta setmana al sud i ha fet una crida a la desobediència, com també ha fet l'ANC.

En un comunicat després de conèixer la prohibició, l'organització independentista ha afirmat que l'Estat, negant el dret de manifestació, "ha demostrat novament el seu tarannà antidemocràtic i antipopular" i ha destacat que la negació d'aquest dret és pròpia "de governs i estats autoritaris".

En aquest sentit, ha animat els ciutadans valencians a "fer gran la cadena" i a "posar en evidència l’estat espanyol, disposat a incomplir els principis fonamentals de la constitució post-franquista". L'MDT aposta pel dret a decidir enfront de "les accions antidemocràtiques del govern i l'estat espanyol".

Aixi, ha fet una crida a participar a la cadena humana que tindrà lloc dimecres al Sénia i que anirà d'Alcanar a Vinaròs. "Deixarem clar que allí no hi ha altra frontera que la que ens imposen", ha manifestat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid