Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Illes Balears
Els mestres avisen: "La vaga es mantindrà el temps que duri la inconsciència del Govern"

L'Assemblea de Docent ha titllat de "lamentable" la nul·la disposició del Govern a negociar i avisa que aquesta és l'única via per desenrocar el conflicte

17/09/2013 Educació

Els mestres i professors de les Illes Balears en vaga no cediran fins que el govern balear canviï la seva política educativa i lingüística. En un comunicat, l'Assemblea de Docents assegura que l'objectiu és "mantenir paralitzats els centres educatius el temps que la inconsciència del govern ens hi obligui".

El seguiment de la vaga és massiu als 244 centres públics, concertats i privats. A les quatre illes el 91% dels docents fa vaga: a Mallorca 91%, Menorca 93%, Eivissa 86% i Formentera 95%. "Ha quedat ben palès que el suport dels docents a les nostres reivindicacions és massiu", celebra l'Assemblea de Docents.

Aquest dimarts s'ha realitzat una nova concentració unitària a les onze del matí davant del Parlament de les Illes Balears al carrer del Palau Reial.

La vaga va començar dilluns amb piquets informatius de docents a primera hora als centres. Llavors els piquets de Palma es van anar trobant per barris i van anat confluint fins al Consolat de Mar, on milers de persones es van concentrar.

L'Assemblea de Docents ha titllat de "lamentable" la nul·la disposició del Govern a negociar i avisa que aquesta és l'única via per desenrocar el conflicte. A més, creu que veure "antidemocràtic" el dret a la vaga per part dels treballadors "col·loca al president Bauzá a l'altura de les més il·lustres figures de l'autoritarisme espanyol".

Sobre el fet que la Conselleria d'Educació hagi rebaixat la xifra de seguiment a la vaga al 22% és un símptoma, segons els docents, "que l'administració continua en la seva línia de mentir a la població per dur endavant els seus plans".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid