Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Illes Balears
Més suports a la vaga de mestres

Arran i l'OCB feliciten els doents per l'èxit de la mobilització

17/09/2013 Educació

L'èxit de la mobilització dels mestres i professors de les Illes ha provocat onades de suport i solidaritat arreu del país. Són moltes les entitats i organitzacions que han mostrat el seu suport amb la vaga indefinida, que està tenint un seguiment massiu.

L'organització juvenil Arran de Mallorca ha lloat la resposta "de força i coratge" dels docents contra les retallades i agressions del govern de Bauzá al sector educatiu i a la llengua.

Arran recomana "unir les nostres forces per tal d’enderrocar la dreta més rància que ens ha governat i les seves mesures en contra del poble" i per tant, diu, "és el moment de participar en aquesta vaga indefinida, de formar una sola veu amb el professorat, que està disposat a sacrificar-se personalment per aconseguir una educació de qualitat on el TIL no en formi part".

També l'Obra Cultural Balear (OCB) ha expressat el seu suport als mestres en vaga i ha exigit la dimissió dels responsables de la conselleria d'Educació, Cultura i Universitats així com la retirada del TIL.

L'entitat destaca "l'èxit indiscutible" de la vaga i les concentracions i considera que el Govern "no té més opció que rectificar la seva nefasta política educativa que deteriora la qualitat de l’Ensenyament i cerca fer recular l’ús de la llengua catalana a les aules".

L'OCB acusa el govern balear d'imposar a les aules "criteris polítics en comptes de pedagògics" amb la seva "política insensata". Per això demana que el Govern abandoni "la persistent idea d’imposar un sistema d’ensenyament imprudent i desaconsellat per educadors i pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid