Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Continuen les mobilitzacions de suport a la Vaga indefinida dels docents

Aquest dilluns hi hauran concentracions a València, Castelló i Alacant 

30/09/2013 Educació

A les 19 hores, s’ha convocat una nova manifestació davant la seu del PP de València, al carrer Quart 102 de València, com a mostra de suport i solidaritat amb la vaga indefinida portada a terme per les companyes i companys de l’Assemblea de Docents de les Illes Paral·lelament també hi hauran concentracions a les ciutats d’Alacant i Castelló de la Plana a la mateixa hora.

La concentració a Castelló de la Plana, serà davant de la seu del PP al Camí la Plana, 6. A Alacant, la convocatòria és a les 19h a la Casa de les Bruixes.

La vaga dels docents de les Illes Balears i Pitiüses està rebent infinitat de suports des d'arreu dels Països Catalans (podeu consultar el llistat d’entitats i personalitats ací). Al País Valencià s’ha organitzat una Comissió de Suport que aplega més de 40 entitats

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid