Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Es multipliquen els actes de suport a la vaga indefinida dels docents

L'Espai VilaWeb acull aquest vespre un acte amb la participació del comitè de suport a la vaga

25/09/2013 Llengua

La Fundació Es Convent, juntament amb altres catorze entitats inqueres, han constituit un comité de solidaritat amb els docents en vaga i les reivindicacions de tota la comunitat educativa. Per aquest motiu han organitzat un sopar solidari per a recaptar fons per a la caixa de resistència. Serà al CEIP Miquel Duràn i Saurina a Inca, aquest dissabte 28 de setembre, a les 20.30 hores, i l'entrada val cinc euros.

Per altra banda, hi ha també que des de damunt de l'escenari defensa la causa dels docents. Aquest és el cas d’Es Bruix Teatre, que representarà l’obra ‘En Patufet’ al teatre d’Artà el mateix dissabte, 28 de Setembre a les 12 hores, i a Palma el diumenge 29 de Setembre a les 12 hores a la Sala Dante (Camí de Jesús, 54). El preu de l’entrada serà de 5€ i la recaptació íntegra serà destinada a donar suport als docents de les Illes en lluita.

Massiu suport dels sollerics

Un gran nombre de sollerics s'aproparen a les paradetes muntades en contra de les actuacions del Govern Balear en matèria d'educació. D'aquesta manera, en poc més de tres hores s'aconseguiren recol·lectar 1073.67€ per a la caixa de resistència de l'Assemblea de Docents i centenars de signatures d'al·legacions dirigides a la Consellera d'Educació, a la Defensora del Menor i al Batle de Sóller.

D'aquesta manera, els ciutadans de Sóller mostraren un recolzament ferm amb la lluita dels docents que actualment estan duent a terme una vaga indefinida, trobant-se l'activitat dels centres paralitzada. Tot i aquesta gran mostra de suport, des del Col·lectiu Albaïna volem denunciar les ordres donades pel batle Carlos Simarro de no permetre cap paradeta “de res relacionat amb la vaga” enmig de Plaça. D'aquesta manera, engegà a les APIMAs de Plaça, tan sols donant permís per a muntar una paradeta informativa a la Plaça d'Espanya, al davant del monument feixista, allunyada d'allà on passava la majoria de gent.

A més, la paradeta instal·lada pel Col·lectiu Albaïna va haver de retirar-se del davant de l'Ajuntament per col·locar-se a un costat de l'església. Tot i així, una paradeta muntada per varis docents a títol personal va instal·lar-se al davant de l'Ajuntament fins que la Policia Local es personà a Plaça, identificant als docents i obligant-los a retirar la paradeta.

Davant tots aquests fets, des del Col·lectiu Albaïna exigeix al batle Carlos Simarro que es disculpi públicament i rectifiqui per haver intentat ocultar una vegada més les protestes en contra de les polítiques del Partit Popular.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid