Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Unes 150 persones es concentren a Vic en suport a la vaga de les Illes

La concentració va esdevenir en una manifestació fins a la seu del PP

23/09/2013 Educació

Unes 150 persones es van concentrar dijous passat a Vic per mostrar el suport a les docents de les Illes que estan fent vaga indefinida en contra de la política de retallades en educació i l'atac a la llengua que representa el decret del trilingüisme. Convocats per la CUP, els protestants van acabar marxant fins a la seu del Partit Popular per expressar el seu malestar.

A més, es va llegir un manifest on es va fer una crida a demostrar als diferents governs autonòmics "que a les classes populars catalanes si ens toquen a una ens toquen a totes, si Bauzà minoritza el català ens toquen a totes, si Fabra criminalitza i reprimeix els estudiants valencians, ens toquen a totes, o si Mas privatitza i regala la sanitat pública a les seves mútues amigues tancant plantes d'hospitals, ens toquen a totes".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid