Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Burjassot propietària del llegat d'Estellés

Continua arreu del país la IV Festa

19/09/2013 Cultura

Aquest matí, l'alcade de Burjassot, Jordi Sebastià, i la Diputació signaran un conveni especial gràcies al qual l'Ajuntament serà el propietari del llegat de V.A. Estellés, la seua biblioteca i el seu arxiu, per a posar-lo a disposició dels investigadors, “una grandíssima notícia”, segons explica Jordi Sebastià en el seu mur de Facebook, segons informa La Veu del País Valencià.

IV Festa Estellés

Aquests dies, paral·lelament continuen arreu del país, els actes de de la IV Festa Estallés. Així entre el 14 i el 20 d'octubre, la companyia teatral Tramateatre d'Esparraguera també aporta el seu granet de sorra a la commemoració de la Festa Estellés. Dins del Festival LOLA de teatre del Baix Llobregat, estrenarà l'espectacle Poseu-me les ulleres, basat en una selecció de poemes de Vicent Andrés Estellés.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid