Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estellés
Lletra de Convit a Celebrar la IV Festa Estellés

Està en marxa la quarta edició de la Festa Estellés que es durà a terme a Burjassot, organitzada per l'Associació Cultural Bassot.

29/07/2013 Cultura

La celebració tindrà lloc a partir del 4 de setembre en diferents localitats del País Valencià. La data d'inici correspon al naixement del poeta i s'hi celebra, segons els organitzadors, "amb la intenció de dignificar i cohesionar la nostra llengua i cultura."

Josep Lozano, l'ànima i promotor de la idea, enguany ha suggerit una novetat:"per tal de donar més diversitat a l’acte podríeu, en la primera part, llegir poemes d’altres poetes, preferiblement de poetes en la nostra llengua, i la segona i última dedicar-la a Vicent Andrés Estellés".

Una celebració consolidada per recordar el poeta valencià

El 2012, i també a l'entorn del 4 de setembre, data de naixement de Vicent Andrés Estellés, es va celebrar la Tercera Festa Estellés, consistents en la lectura de poemes d'Estellés i sopars festius a molts pobles ciutats del País Valencià i en alguns de Catalunya. Va reunir 67 actes a nombroses localitats del País Valencià.

Aquesta és la llista de poblacions que van recordar Vicent Andrés Estellés durant la Tercera Festa Estellés:

Alaquàs, Albal, Albuixec, Alcàntera de Xúquer, Alcàsser, L’Alcúdia, Alfara del Patriarca, Algemesí, Alginet, Alzira, Antella, Ares del Maestrat, Barcelona, Benimaclet, Benimodo, Benissa, Bocairent, Bonrepòs i Mirambell, Borriana, Burjassot, Canals, Carcaixent, Castelló de la plana, Castelló de la ribera, Catarroja, Callosa d’en Sarrià, Cocentaina, Corbera, Elx, Font de la Figuera, Foios, Gandia, Guardamar de segura, Llombai, Manuel, Masquefa, Massalfassar, Mislata, Montcada, Montserrat, Ontinyent, Otos, Paiporta, Pedreguer, Picanya, Puçol, Quart de Poblet, Real, Rocafort, Salem, Sant Joan d’Alacant, Sènia, Silla, Simat de la Valldigna, Sollana, Tavernes blanques,Tavernes de Valldigna, Torrent,Turballos, València, Ulldecona, Xàbia, Xaló, Xàtiva i Xirivella.

Valora
Vídeos
Vicent Andrés Estellés, vídeo de record
Vídeo de Llibertat.cat en record al poeta valencià Vicent Andrés Estellés amb motiu del 20è aniversari de la seva mort
"A tu ningú no et pot llevar la vergonya" I Vicent Andrés Estellés
Vicent Andrés Estellés - Homenatge a tres poetes dels països catal
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid