Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La ciutadania denuncia el manteniment ineficient de l’Hospital, carrer Argentera i Camí de Valls

En els darrers dies, la Candidatura d’Unitat Popular de Reus ha rebut la queixa de diferents ciutadans i ciutadanes sobre l’estat lamentable de manteniment del carrer Argentera (i resta de carrers de la zona de les piscines municipals), del carrer Camí de Valls, així com sobretot, de les entrades de l’Hospital Sant Joan de Reus.

06/08/2013 Política

Després de rebre diferents queixes per part de la ciutadania, la Candidatura d’Unitat Popular de Reus ha pogut constatar l’ineficient manteniment que l’Ajuntament realitza dels carrers propers a les piscines municipals, on durant els mesos d’estiu hi ha més trànsit de vianants, del carrer Camí de Valls, així com sobretot de la zona de l’Hospital Sant Joan de Reus, on les burilles de cigarreta es compten per centenars.

La CUP denuncia que parla de zones de la ciutat, on es pot trobar runa de tot tipus acumulada des de fa setmanes i mesos, el que evidencia que l’Ajuntament no realitza un seguiment de l’estat d’aquests indrets de la ciutat.

La CUP qualifica com a “especialment greu” la situació de l’Hospital Sant Joan de Reus. A les portes d’entrada del centre, les burilles de cigarreta s’acumulen per centenars. La CUP denuncia, que a part de l’incivisme de molts i moltes ciutadanes, en aquell espai no hi ha cendrers suficients perquè la gent pugui dipositar la burilla de la cigarreta, el que provoca que les jardineres del voltant de les portes d’accés al centre, estiguin plenes de burilles.

Segons la CUP és “impensable” que a les entrades d’un centre hospitalari s’acumuli tal quantitat de burilles, i es pregunten, “com és possible que no es realitzi una neteja diària de les portes d’entrada d’un centre sanitari”.

Un cas diferent és el del Camí de Valls o el dels carrers propers a les piscines municipals. Allà, ja no sols són burilles el que s’hi acumula, sinó que hi ha deixalles de major envergadura que fa mesos que es troben en descomposició al mateix lloc. Una situació que es produeix, no sols als solars i voreres dels carrers per urbanitzar, sinó a als propis parterres dels arbres que hi ha plantats pel propi Ajuntament.

És per això, que la CUP vol traslladar aquesta queixa ciutadana a l’Ajuntament de Reus, per tal que realitzi un manteniment eficient d’aquest espai, per tal que la ciutadania en pugui gaudir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid