Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Roda de Ter aplega l'inici de la 17a edició del Correllengua
10/07/2013 Llengua

El proper dissabte 13 de juliol , Roda de Ter aplegarà l'inici de la 17a edició del Correllengua que organitza cada any la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) El motiu d'haver triat la vila osonenca és per tractar-se de la vida natal del poeta Miquel Martí i Pol, del qual se celebra el 10è aniversari de la seva mort.

Amb anterioritat a aquesta data, hi ha un conjunt d'actes programats: el dimecres 10 es podrà gaudir d'una conferència a càrrec de Lluís Solà i Sala titulada "Llengua i nació", mentre que el divendres 12 es hi haurà cinema a la fresca amb la projecció de FÈNIX 11 23.

Actes Tarragona i el Prat de Llobregat

Malgrat que oficialment el Correllengua 2013 s'inicia el proper 13 de juliol, dues ciutats han avançat els seus actes al mes de juny. Aquest és el cas de Tarragona, que de la mà del Casal Popular Sageta de Foc, el va celebrar el 7 i 8 de juny, a cavall del barri de Torreforta i del centre de la ciutat. Per saber-ne més feu clic aquí.

Per la seva part, el Prat de Llobregat va organitzar els actes a finals de juny, els dies 28 i 29 amb diverses activitats, com ara la xerrada al voltant de la situació del català o la concorreguda cercavila de cultura popular. Podeu consultar el bloc del Correllengua pratenc per a més informació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid