Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Milers de persones s'apleguen als assajos de la Via Catalana de l'11S

Mentestrant, l'ANC continua rebent inscripcions per formar part de la Cadena Humana de la Diada. De moment a data d'avui,  ja s'han superat les 150.000 persones.

21/07/2013 Política

Ahir es va fer Cadenes Humanes a Montblanc (Conca de Barberà), La Garriga i Caldes de Montbui (Vallès Oriental), Amposta (Montsià) i avui a Santa Coloma de Farners (Selva).

A Montblanc, més de 2.000 persones van envoltar la muralla. L'organització, Assemblea Nacional Catalana de Montblanc, havia fet una crida per encerclar el recinte de 1,4 quilòmetres. "Ens calia la participació d'unes 1.500 persones, però s'han superat en escreix, ja que en alguns trams hi havia poc espai entre participant i participant. Calculem que hi han assistit més de 2.000 persones", segons ha explicat la portaveu de l'entitat, Anna Lafebre.

A La Garriga, més de 1.200 persones es van aplegar a la Cadena Humana. La van formar a les 17,14h  dins del marc de la 1a Diada per la Independència del Vallès Oriental. La diada estava organitzada per per l’Assemblea Nacional Catalan (ANC) i per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Més informació  lagarriga.cat.

Amposta va "fer via" sobre el pont de l'Ebre, més de 300 persones van fer la Cadena Humana i van omplir d'estelades i de crits d'independència el pont sobre l'Ebre.

A Caldes de Montbui. La cadena va aplegar centenars de persones

Avui ha estat el torn de Santa Coloma de Farners on també s'han aplegat centenars de persones

Assajos anteriors

Navàs.- Fa una setmana, unes 500 persones van sumar-se a la crida de Navàs per la Independència, Joves Actius i el Raig. La cadena es va materialitzar en un cinquanta per cent del trajecte que s'havia de cobrir, des de la plaça de l'Ajuntament al turó que hi ha a l'entrada de Navàs. El relleu de la senyera estelada es va fer de manera solemne, amb el cant dels Segadors de banda sonora.

També s'han fet assajos a Begues (Baix Llobregat), Cardedeu (Vallès Oriental),Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), Banyoles (Pla de l'Estany), al Delta de l'Ebre entre les poblacions de Deltebre i Sant Jaume d'Enveja a través del pont Lo Passador i Roquetes-Jesús.

Al llarg de l'estiu continuaran els assajos en diverses poblacions del país

24 d'agost

Caseres-Calaceit (Terra Alta-Matarranya)

26 de juliol

Mora de l'Ebre-Mora la Nova (Ribera de l'Ebre)

27 de juliol

Arbúcies (Selva)

Badalona (Barcelonès

Salt (Gironès)

1 d'agost

Vilablareix (Gironès)

3 d'agost

Banifallet (Baix Ebre)

10 d'agost

Tortosa (Baix Ebre)

11 d'agost

Folgueroles-Vic (Osona)

17 d'agost

Prada de Conflent (durat la celebració de la Universitat Catalana d'Estiu)

20 d'agost

Barcelona: Gràcia (Barcelonès)

24 d'agost

Girona (Gironès)

Pica d'estats (Pallars Sobirà)

31 d'agost

Ulldecona-Vinaròs (Montsià-Vinaròs)

1 de setembre

Súria (Bages)

Valora
Vídeos
Diada per la independència a La Garriga
Montblanc
La Garriga
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Alhora i la CUP
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid