Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cadena humana 11-S
La Via Catalana per la independència ja compta amb més de 78.000 inscrits

Les cadenes humanes celebrades arreu del territori congreguen milers de persones per la independència

10/07/2013 Política

Més de 78.000 persones s’han inscrit a la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana organitzada per l’Assemblea Nacional catalana (ANC) que recorrerà Catalunya el proper Onze de Setembre.

El dijous 4 de juliol es van obrir les inscripcions a través de la web http://via.assemblea.cat . El formulari permet fer fins a cinc inscripcions; i tots els grups i persones que ho desitgin poden inscriure’s a través de l’assemblea territorial de l’ANC més propera.

A més de l’elevat nombre d’inscripcions, segons ha informat l'ANC, la Via Catalana suma dia a dia noves adhesions d’entitats del país, com la de l’Associació de Veïns del barri de la Creu Alta de Sabadell. L’ANC vol que la cadena humana, que superarà els 400 quilòmetres i passarà per 86 municipis del Principat, esdevingui l’avantsala de la independència.


Mobilitzacions multitudinàries arreu de les comarques

El passat cap de setmana, més de 700 persones van participar a la cadena humana que va unir Jesús i Roquetes. Dissabte 6 de juliol, Sant Cugat va reunir unes 2.500 persones amb la Via Santcugatenca, mentre que el diumenge 7 de juliol es va envoltar amb nou rotllanes l’Estanyol de Vilar de Banyoles.

A més de les cadenes humanes, l’Assemblea continua amb la seva tasca de mobilització arreu del país; i a Manresa va congregar 3.500 persones en la jornada Marxem! A Badalona, d’altra banda, l’ANC va organitzar una nova jornada intensiva amb més de vint parades informatives, amb l’objectiu d’ampliar la majoria social favorable a la independència.

El proper 12 de juliol Navàs per la Independència durà a terme la seva cadena humana, i  el 20 de juliol serà el torn de Montblanc i La Garriga.

Durant l’estiu, les assemblees territorials de l’ANC duran a terme diversos assajos de la cadena humana per tal que la mobilització abarqui tot el territori.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid