Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allberament Nacional
Gairebé un miler de persones participen a la cadena humana a Cardedeu

Cardedeu (Vallès Oriental) ha aplegat el tercer assaig pe la cadena humana de 11 de Setembre, prèviamanet s'havia fet a Begues i al Deltra de l'Ebre.

30/06/2013 Política

Quasi un miler de persones han assistit avui a l'assaig de la cadena humana i a la hissada de l'estelada de Cardedeu. La cadena humana s'ha format a les 17.14h. La mateixa hora de la Via Catalana té previst per forma-la  l'Onze de Setembre. L'assaig ha tingut lloc a la vorera de la C-251 en direcció cap a Llinars. Prèviament s'ha hissat l'estelada al centre de la població. L'acte ha estat organitzat per Cardedeu per la independència.

Aquest és el tercer assaig que s'ha realitzat. El passat 11 de maig, Begues per la Independència ja va organitzar una cadena humana d'àmbit local, de dos-cents cinquanta metres, amb la participació de dos centenars de persones i fa una setmana al Delta de l'Ebre entre les poblacions de Deltebre i Sant Jaume d'Enveja a través del pont Lo Passador.

Poblacions com Sant Cugat del Vallès i Montblanc també tenen previst assatjar cadenes humanes mb l'objectiu de preparar-se per la cadena humana de l'11 de Setembre.

Ahir mateix l'actor Joel Joan va sortir a l'escenari del Camp Nou amb la samarreta que s'ha fet especialment per a la cadena i va subratllar que un dels lemes d'aquella acció serà Un metre més a prop de la llibertat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid