Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allberament Nacional
Cardedeu aplega la 3a cadena humana
28/06/2013 Política

Diumenge, Cardedeu per la independència organitza una cadena humana a les 17.14, la mateixa hora de la Via Catalana de l'Onze de Setembre. L'assaig tindrà lloc a la vorera de la C-251, des de l'emplaçament de l’estelada, que serà hissada en un indret ben visible del poble, en direcció cap a Llinars.

El passat 11 de maig, Begues per la Independència ja va organitzar una cadena humana d'àmbit local, de dos-cents cinquanta metres, amb la participació de dos centenars de persones i fa una setmana al Delta de l'Ebre entre les poblacions de Deltebre i Sant Jaume d'Enveja a través del pont Lo Passador.

Poblacions com Sant Cugat del Vallès i Montblanc també tenen previst assatjar cadenes humanes mb l'objectiu de preparar-se per la cadena humana de l'11 de Setembre.

Valora
Vídeos
Cadena humana a Begues
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid