Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
solidaritat
La COS exigeix a la direcció de TMB la revisió del cas del conductor acomiadat i la seva readmissió
23/07/2013 Laboral
Cartell en solidaritat amb Bonilla Cartell en solidaritat amb Bonilla

El van sancionar i acomiada per repel·lir una agressió d’un passatger que anava amb la seva filla de sis anys, tot i que encara no hi data de judici 

Segons la COS  autobusos de TMB,  la pròpia Direcció quan el Comitè d’empresa va convocar una aturada de cinc hores va començar a enviar als mitjans de comunicació i a dintre de les cotxeres tot d’informació contra el conductor acomiadat, posant molt d’èmfasi en què el passatger anava amb la seva filla, com si això fos prova de què aquest no hagués pogut començar agredint al conductor.

Ahir, al voltant de les 12h i les 13h al costat de la Sagrada Família es va viure una situació amb qui conduïa un autobús del Bus Turístic que mostra perfectament en quin tipus de situacions ens podem trobar els i les que treballem en el transport públic.

Al vídeo es pot veure com un home, amb una criatura a un braç, colpeja en reiterades ocasions el vidre de l’habitacle del conductor o conductora del Bus Turístic.

Davant d'aquesta situació, la COS es pregunta "Què hagués passat si es trenca el vidre? Què hagués passat si aquest individu entra al bus o des de fora colpeja a qui condueix?"

El sindicat considera que "aquestes imatges mostren que la Direcció ha comès un error molt greu saltant-se la presumpció d’innocència i el legitim dret a la defensa del conductor acomiadat"

Valora
Vídeos
És segura la feina de conductor d'autobús? Bonilla readmissió!
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid