Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HISTÒRIA
Barcelona tindrà una plaça dedicada a Vicenç Albert Ballester

Enguany, coincidint amb els setanta-cinc anys de la mort de Vicenç Ballester, la capital catalana incorpora al seu nomenclàtor una plaça dedicada a la seva memòria, seguint l'exemple de Vic i Girona i complint una demanda històrica aprovada per dues vegades el 1938 i 1985, però que per raons diverses, mai no foren dutes a la pràctica

04/07/2013 Història
Vicenç Ballester Fotografia de Viçenç Albert Ballester, el creador de l'estelada.

El ple del districte de Ciutat Vella de Barcelona ha aprovat aquesta tarda una proposta per dedicar una plaça al creador de l'estelada, Vicenç Albert Ballester, nascut a Barcelona el 1872 i mort al Masnou el 1938.

Es tracta de l'únic punt de l'ordre del dia presentat avui pel govern municipal. L'espai amb el nou nomenclàtor està situat a la confluència del carrer Comerç, passeig Lluís Companys i l'antic edifici dels jutjats de Barcelona. Han votat a favor de la proposta CiU, la coalició UxB i ICV, mentre que PP i PSC hi han votat en contra. El PSC s'ha limitat a al·legar qüestions tècniques per rebutjar la iniciativa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid